EasyPOS.hu online bankkártyaelfogadó alkalmazás

Helyszíni bankkártyaelfogadásennél olcsóbb még nem volt

Indulási akció, próbálja ki most!

Az első 2 hét díjmentes, a havidíj utána is csak 2,000 FT+Áfa!

Áttekintés

Az EasyPOS egy bankkártyaleolvasó-terminált helyettesítő online alkalmazás. Segítségével egyszerűen biztosíthatja boltjában a bankkártyás fizetést.

A működése egy webshophoz hasonlít. Fizetéskor Ön beírja a fizetendő összeget, és a tranzakció megnezvezését, majd az alkalmazás átirányítja a böngészőt a bankkártya-elfogadó partner felületére.
Ezután a vásárló begépeli a bankkártya-adatait, így megtörténik a fizetés

Havi fizetés esetén2,000 Ft+Áfa

Rögzített havidíj
Korlátlan tranzakció
Ingyenes próbaidőszak
Havidíj: 2,000 FT+Áfa

Éves fizetés esetén20,000 Ft+Áfa

Rögzített havidíj
Korlátlan tranzakció
Ingyenes próbaidőszak
Havidíj: 1,667 FT+Áfa

EasyPOS

Biztonságos, könnyen használható felület a helyszíni bankkártyás fizetés biztosítására.

Előnyök

Azonnali fizetés

A befizetett összeg azonnal megérkezik,
és azonnal fel is használható

Átlátható működés

Az EasyPOS felülete könnyen használható
minden eszközről (laptoptól okostelefonig)

Biztonságos

Nem férünk hozzá az egyenlegéhez,
a befizetett összeg nem folyik át rajtunk.

NAV-álló

Az alkalmazáshoz nincs szükség külön engedélyre,
a könyvelést is csak egyszerűsíti

GY.I.K.

Az EasyPOS működése egyszerű, és biztonságos. Összeszedtük a leggyakoribb kérdéseket, de ha bármi további információra van szüksége, kollégáink állnak rendelkezésére!

A szolgáltatás havidíja 2,000 FT+Áfa (éves fizetés esetén 20% kedvezmény), a bankkártya-elfogadó partnerek jutaléka pedig tranzakciónként 1,5%.
Ezt leszámítva nincs semmilyen felmerülő költség - ráadásul az első 2 hét ingyenes!

Amint elindította a fizetést, a Barion felületén a vásárló beüti a saját bankkártyaadatait az Ön eszközébe (telefon/tablet/laptop), és megtörténik a fizetés.

Alternatívaként megoszthatja a fizetés linkjét (kimásolhatja, vagy elküldheti emailben QR kódként is), így a vásárló a saját eszközén adhatja meg az adatait. Ez a lehetőség nem időkorlátos, tehát elküldheti a vásárlónak a linket, aki bárhol elindíthatja a tranzakciót - Önt azonnal értesítjük a sikeres fizetésről.

Bárkinek, aki szeretné biztosítani a vásárlóinak a bankkártyás fizetést.

Egyrészt boltoknak, szervizeknek, szalonoknak, akik gyakran szolgálnak ki telephelyükön egyedi vásárlókat. Másrészt pedig minden olyan vállalkozónak (könyvelőnek, fordítónak), akinek általában átutalással fizetnek a vásárlói, mivel a fizetési link megosztásával a vásárlók otthon végezhetik el a bankkártyás fizetést.

Teljesen. A mi alkalmazásunk nem fér hozzá az Ön egyenlegéhez és a vásárlók bankkártyaadataihoz sem, rajtunk nem is folyik át a vásárlóktól érkező összeg.
A szolgáltatás mindössze egy speciális webshopként átadja a fizetés adatait a bankkártya-elfogadó partnernek, aki ez alapján indítja el a tranzakciót.

Olyan pénzintézetek, akik a vásárlók által megadott bankkártya-adatok alapján le tudják vonni a pénzt az egyenlegükről.

Az EasyPOS partnere a magyar, MNB engedéllyel rendelkező Barion.

Egyrészt az EasyPOS alkalmazásba kell regisztrálni. Ez egy gyors és ingyenes folyamat, mely során hozzáférést biztosítunk a belső adminisztrációs felülethez.

Emellett online regisztrálni kell a Barion online rendszerébe, majd ott egy Elfogadóhelyet nyitni. A magyar törvények értelmében a Barionnál személyesen kell igazolni a regisztrációt, ami után pedig élesítik az Elfogadóhelyet, és működőképes lesz az alkalmazás. A Beazonosításról további részleteket itt talál.

A sikeres befizetést követően AZONNAL jóváíródik a cég saját Barion-egyenlegén az összeg. Ezt az egyenleget bármikor át lehet utalni tetszőleges bankszámlára.

TIPP Nem kell a saját, céges számlájára átutalnia az összeget, a beérkező számláit kiegyenlítheti a Barion rendszeréből is - jóval kedvezőbb feltételek mellett!

Indulási akció, próbálja ki most!

Az első 2 hét díjmentes, a havidíj utána is csak 2,000 FT+Áfa!